Grčenje nogica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mama102

    mama102

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    pozz, zanima me jeli ičije dijete imalo sličan problem i što je bilo u pitanju…odma da napomenem da sutra idemo pedijatrici pa ćemo vidjet o čemu se radi, ali ja sam tako nemirna i moram pitati jeli netko imao slična iskustva…dakle radi se o sljedećem…već tri dana moja cura (2g i mj dana) povremeno grči nogice, desnu privuče lijevoj dok stoji, lagano ju savije i kao da ima neke grčeve/tikove nezz kak bi vam to objasnila…ili klekne na pod pa desnu nogicu stišće lijevoj i lupka, kao da joj živac igra ili nezz…baš sam zabrinuta što bi to moglo biti i zašto? :/

    mama10

    [lilypie.com]

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Nisam imala što pametno za reći i pitati te jer nemam iskustva s ovime što si napisala, pa te pitam što je rekla pedijatrica, od kud ti grčevi/tikovi??

  • Avatar mama102

    mama102

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    nezz…nosili smo mokraću sve je uredu…naručili se kod ortopeda i sad čekamo…nezz šta ću…čini mi se je to svakim danom sve češće :/

    mama10

    [lilypie.com]

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Kako je cura, jel se smirilo ili i dalje traje??Što kažu doktori??

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.