Griješim li što odgajam dobro i pristojno dijete?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Su1

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    Poštovana,
    Ja sam majka “vrištućeg”djeteta. Vrišti kad god nije po njegovom, kad ne može dobiti što želi. Vrišti već 1,5god. Iako za svoje vrištanje nikad ne dobije što želi,niti igračku, niti nešto dr., on i dalje vrišti.Jedino što time dobije je prekid aktivnosti, vraćanje doma ili hlađenje.Trvrdoglavo, temperamentno i iznimno uporno dijete. Zar je to znak lošeg odgoja, ili je to mozda izraz temperamenta i osobnosti djeteta. To što je netko vrišteće stvorenje ne znaći da mu roditelji kupuju što želi(ne svima i ne svatko, al nemojte globalizirati), možda su neka djeca samo malo tvrđa i nespretnija u izražavanju osjećaja.To ne znači da mi u odgoj ne unosimo možda i više pažnje nego vi.
     Prije nego roditelje “drugačije”djece i tu “vrišteću”djecu samu po sebi počnete osuđivati i smatrati razmaženi derištima koja nisu dobra budućnost, zapamtite, uopće ne znate koliko se roditelji trude, ne znate da li je sa djetetom sve idealno, ne znate o njima baš ništa. Na kraju krajeva, zar svako dijete mora biti ukalupljeno? Duga se ne sastoji od samo jedne boje..
     Ponosna majka “vrištećeg”

    halo

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.