Gubitak (smanjenje) simptoma trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tonya1986

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima. Trenutno sam trudna 9 tj i 2 dana (ivf trudnoca) i od danas ne osjećam neke posebne simptome trudnoće, zapravo ništa osim bolnih grudi. Do sada su simptomi bili izrazita glad (uključujući buđenje i po nekoliko puta po noći radi jela), grčenje i probadanje (bockanje) unutar maternice, nepodnosenje neke hrane, lakše mučnine, jaka nadutost,…
    U 6om tjednu sam prokrvarila jer mi se stvorio hematom pa sam na čuvanju od tada (mirovanje, uglavnom lezanje). Od tad sam imala dva pregleda na kojima se plod jasno vidio (normalan napredak), otkucaji srca, a hematom se za pola smanjio.
    Ove godine sam već imala jedan spontani u 8om tjednu trudnoce, a tjedan dana prije sam takoder primijetila da nemam nikakve simptome (iako su opcenito simptomi bili puno manji nego ovaj put).
    Molim vas ako je netko imao slicnu sutuaciju da podijeli svoje iskustvo buduci sam jako zabrinuta.
    Unaprijed hvala.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.