Hidrops fetusa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AjlaEno

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Zanima me da li je kojoj trudnici uspostavljena dijagnoza generalizirani hidrops sa cisticnim higrom i pleuralnim izljevima u 18 tjednu trudnoce ? Da li su isle na inducirani porod, kako su prosle gubitak bebe jer sanse za zivot bebe s ovom dijagnozom su nikakve i savjet lijecnika je prekid trudnoce. Molim Vas da mi pisite svoja iskustva jer ne znam  na koji nacin da nastavim dalje. Hvala puno!

  • palonkica

    Broj poruka: 976

    Prijavi adminu

    Nisam imala tu dijagnozu, ali sam izgubila bebu, 24tt. 
    Potraži drugo mišljenje i treće ako treba. Proguglaj, čini mi se da je bila priča na rodinom forumu, kako su jednoj ženi pogrešno dijagnosticirali hidrops, nemoj me uzeti za riječ, ali kad sam izgubila bebu tražila sam slične priče da vidim kako se žene nose s gubitkom.
    To je najteža stvar koju majka može doživjeti. 
    Ako dodje do najgorega, nemoj da ti odnesu dijete, pozdravi se s njim koliko god da je teško. A ne da je teško nego je najteže.
    Iskreno se nadam, u mojim molitvama si, da će na kraju sve biti u redu.

    <a href="http://whenmybaby.com/pregnancy_ticker.php?t=PGE [whenmybaby.com]“ target=”_blank“>
    <img border=”0“ src=”http://whenmybaby.com/ticker_pgn.php?v=6,0,2021-4-27,0,b [whenmybaby.com]">
    </a>

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.