Hladno more

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Bliži nam se godišnji odmor i dugo iščekivani odlazak na more no moje dijete se ne želi kupati u moru jer mu je prehladno i nema šanse da uđe u more. Par puta smo ga mi odnjeli u vodu no tada vrišti i plače, dakle sila nema smisla. Prošle godine se nije niti jednom okupao, smočio je noge par puta. Sada nam je već nekoliko puta rekao da neće opet ići u more jer je hladno. Voljela bi da se opusti i uživa u kupanju, brčkanju i igranju u vodi. Ima li tko sličnog iskustva?

  • Avatar mama2girls

    mama2girls

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Moja starija curica se malo bojala vode, ali kada je vidjela drugu djecu i nas kako se brčkamo, nekako je zaboravila na strah. Mislim da su joj baš druga djeca pomogla!

  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Ja mislim da se ne boji vode već da mu je zaista hladno, inače smo svake godine na moru u društvu i još se skompa sa drugom djecom na plaži no njegovi prijatelji ulaze u vodu, kupaju se i zovu njega da im se pridruži no on se ne da.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.