Implatacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena29o5

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Imam pitanje. Ciklusi su mi u razmaku par dana nikada tocno u dan, ali problem je iduci. Zadnja menstruacija bila je 8.11. Iduca je trebala doci oko 13.12. Cijeli mjesec dakle od zadnje menstruacije 8.11 radimo na bebi. Desilo se to da sam 8.12 imala smedi iscjedak na gacicama i na tome je ostalo dakle jedna mrlja.  9.12 sam imala krvarenje tamno smede boje. 10.12 nije bilo nista osim na papiru svjeza krv. 11.12 nista apsolutno osim nakon duze setnje i naprezanja pomovno prokrvarila tamno smede boje. (Moguce i tamno crvena nisam sigurna) cim sam se smirila prestalo je i na tome je ostalo. U nedjelju nisam dobila tako ni dan danas. Test trudnoce sam radila 11.12 ali je bio negativan. Ne znam jel moguce zbog krvi ili prerano raden jer nije bio termin menstruacije. Nisam u mogucnosti ici ginekologu jer sam u inozemstvu. Pa me zanimaju iskustva.. da li je ipak mozda implatacijsko i da ponovim test s obzirom da je to trajalo tako kako je cudno nekako jer obicno kad mi dode menstruacija traje 6 dana i obilna je nikad nije s prekidima ovako. A meni na ocekivani termin nije dosla pa sve do danas… hvala.

  • ivka00

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Bok..imam pitanje dali je netko imao povisenu bazalnu temperaturu za vrijeme menstruacije… drugi dan mi je otkako sam dobila i bazalna temperatura mi 37  dali tko zna sta zasto??i dali je netko imao?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.