Implatacijsko krvarenje ili ne:)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DDFF1004

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav,žene,cure,djevojke ili kako god se koja osjeca.
    Željela bih vam ispričati svoju pricu a ujedno i da mi pomognete odnosno date savjet.
    Naime ja i dečko radimo na bebi od prošle godine od prvog mjeseca naime znači od 1.mj 2023.
    Nakon 8 mjeseci ostajem trudna no međutim dešava se to da sam sama otišla na hitnu radi cudnih bolova na desnoj strani i kao sto sam i mislila desila se vanmaternicka trudnoca te mi je uklonjen ljevi jajovod( iako me ubijala desna strana ali taj je bio uredan). Nije došlo do prsnuca jednostavno javila sam se na vrijeme.Tri mjeseca pauziramo i prošle godine pocetkom 12 mjeseca odlazim na pregled i na briseve i recemo mi je da je sve uredno i ginekolog mi je prepurucio uzimato folnu kiselinu i nadati se.Naravno da sam istog trena kupila i evo do dana danasnjeg svaki dan uzimam( novalac, te mi je gospoda u lljekarni preporucila). Naimee svaki mjesec naravno imam sve simptome,znam da ne treba puno razmisljat o tome, ja sam poprilicno mlada (21 godina) alii naravno kao svaka osoba koja se zeli ostvariti kao majka brinem se hocu li i kada cu. 
    Uglvanom moje pitanje je..Ovaj mjesec posljednja menstruacija bila je 13-17.1 sto znaci da je po kalendaru ovulacija bila 28.01. E sad iako ja otkako sam operairana osjetim ovulacija odnosno desna strana mi uzasno tuce i to traje naravno 2,3 dana za vrijeme ovulacija ne znam tocno jeli ovulacija bas tog dana.
    Naime u petak 1.2 sam osjetila neke lagane bolove kao da cu dobit koji su trajali 1 dan i taj dan sam u dva navrata dok sam bila ne wcu primjetila par kapljica krvi pomjesane sa sluzi i od tada nista.Sljedeca bi trebaala doci u ponedeljak odnosno za 4 dana pa me zanima dali je moguce da je to implatacija.
    Jedino sto mi je promjenilo od onda od nedelje me uzasno bole grudi sto mene cesto za i za vrijeme menstraucije ali nikada toliko prije.

  • Avatar Xoxo23

    Xoxo23

    Broj poruka: 407

    Prijavi adminu

    Postoje testovi za rano otkrivanje trudnoće,i do 5-6 dana ranije, kupi i napravit test već sutra sa ranojutarnjom mokraćom. 😊 Moguće da je implatancijslo krvarenje ali s obzirom na prethodnu vanmaternicnu ako bude pozitivan sto prije javit se svom ginekologu, pratiti betu i sto prije na prvi UZV da se bar vidi da je GV na pravom mjestu. Sretno 😘😘❤️

    28yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR ..
    31yo 👱🏼‍♂️03/24 spermiogram uredan ✅

    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

    04/24 Klomifen 💊

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.