Infekcije rodnice – prijetnja zdravoj trudnoći

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar kisica

    kisica

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Ja sam valjda rekorderka po tom pitanju. Sve što je lošije, za mene se zaljepi. U prvoj trudnoći sam se borila cijelo vrijeme sa ureaplazmom, candidom, liječena sam cijelo vrijeme, međutim uvijek bi se vraćalo. Pogotovo candida.
    U ovoj trudnoći susrela sam se sa uroinfektom, crp mi je bio 70, leukociti u urinu 500. Simptome nisam ni imala, gotovo nikakve, osim onih koji upućuju na gljivice. Međutim kako je i sama moja dr.već to uočila već sam bila pod terapijom Royazola.
    Sreća u nesreći bila je što je moj sin imao virozu koja je bila praćena temp., pa sam istu pokupila i ja od njega. Stoga me infektolog uputio da izvadim urin i krv, i na temelju nalaza shvatio što se događa.

  • Avatar beni55

    beni55

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    U 23 sam tjednu trudnoce. Vec sam vaginaleta i krema potrosila more . Infekcija se samo vraca.. sad zadnje mi izvana naoteklo i svrbi i pece u isto vrijeme. Vec sam pocela sumnjat u urilalni problem. Pa neznam vise bojim se. Bojim da mi djete nebi imalo posljedice ..

    Beni55

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.