Inhaliranje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Nadam se da će ova tema pomoć svima :)
    Sad je sezona šmrcanja, curenja nosića i začepljenja :D
    Zanima me što stavljate u inhalator osim fiziološke! Doziranje i tako…
    Jer je meni moja doktorica samo rekla da mogu stavit malo ulja kamilice, ali nije rekla ni što ni koliko. A znam da se mogu stavljat i neki ljekovi za kašalj… Pa me zanimaju vaša iskustva :)

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Mi smo poznati po začepljenom nosiću i kašlju, uz to još imamo i AD pa smo često na inhalatoru. Stavljam samo fiziološku, onako punu špricu 5ml, jako je učinkovita po tom pitanju, već nakon par sati, nosić je otčepljen i počinje curiti(čistiti se).
    Što se ljekova tiče stavljali smo ventolin, par kapljica je rje jako jaki, u par navrata se  gušila u kašlju, ali on ide po preporuci i pregledu pedijatrice, na svoju ruku nikako.
    Uglavnom ja bih čak mamama više preporučila inhalator nego aspirator jer on u kapljicama postiže da da lijek, fiziološka..dolazi skroz duboku u nos, pluća, a sa ovim stvarčicama izvlačiš zapravo samo ono što je u nosiću.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.