Jesu li ciste na jajnicima opasne i kako ih liječiti?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • koscevicd9@gmail.com

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Kako mogu se rijesti cisti na jajnicima 

  • koscevicd9@gmail.com

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    I dali postoji kakv lijek za trudnocu da mogu ostati trudna posto imam te ciste

  • Avatar Aleksandra55

    Aleksandra55

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    I ja imam isti slucaj ja imam vodene ciste koje pucaju u vreme menstruacije….a pojavljuju se za vreme plodnih dana kad folikul treba da pukne za ovulaciju ali on kod mn ne pukne nego se stvore ciste to znaci da ovulaciju nemam zato imam ciste …….Pila sam nor pet femisan a zlatnu maku cuvar kucu i med sve sam probala i ne mogu da ostanem trudna vec godinu dana ….Jedna zena mi je rekla da probam da pijem Klomifen ona je imala isti problem nije mogla da ostane trudna i pila je od peti dan ciklusa te tablete i posle 7 dana ovulacija se desila i dobila dete pa opet je imala problem posle 4 god nije mogla da ostane trudna i opet je pila i ostala trudna sa blizancima to je njeno iskustvo kaze ona meni da joj je hvalio taj hormon i nije bilo ovulacije kad nema ovulacije ciste se stvaraju….Tako da cu ja od petka krenuti da pijem Klomifen 5 dana po jednu tabletu bas da vidim da li ima dejstvo neko jedini problem je kod lek sto moze vise beba da se prihvati retko se desava da budu trojke a velika sansa je da budu blizanci …Mene zanima kakve ti ciste imas jesu li vodene one nisu opasne kao ove druge …..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.