Jesu li djeci potrebne kazne?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamakojapita

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Imam dvoje male djece - tri i dvije godine. Stariji sin je vrlo emotivan i traži pažnju dok je kćer drugačija, samostalnija i brže se snalazi. Naime, odkad se kćer rodila sin to teško prihvaća. On nju voli, ali svaka njihova igra završi grubim guranjem, ugrizima, grubim nježnostima. Zbog toga ih nisam u mogućnosti ostaviti da se primjerice desetak minuta igraju sami, i da se ja ne upletem jer se bojim za njezinu sigurnost. Objašnjavala sam mu na razne načine da to nije dobro, da je to boli, ali kako je to svakodnevno, jer je njegovo ponašanje opetovano i često, i moje reakcije su drugačije. Da sam dosljedna u njima, nisam. Znala sam mu nježno objašnjavati, ali znala sam ga i grubo kažnjavati. Niti jedno niti drugo nije pokazalo rezultat jer on to još uvijek radi, osim što kod kažnjavanja sam se osjećala jako loše. Teško mi je definirati pristup jer bih željela da shvati da je to stvarno boli, ali opet da njega ne povrijedim.

  • giovanni56

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Trebate zajam za finansijski zajam za finansijske usluge. Dođite nam danas i budite finansijski stabilni. Možete nas kontaktirati danas u sljedećim koracima i neka vaš zajam danas bude finansijski stabilan

    EMAIL> .Creditunion203 @ gmail.com

    WHATSAPP>. + 1 (512) 942-5647

    DOĐITE DANAS I SEBE VIDITE DA U EVROPI JOŠ IMA LEGITETNOG KREDITA

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.