Kada na sport, tečaj stranog jezika i slične aktivnosti ?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zlim

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Bok,
    zanima me kada je po vama optimalno krenuti kod djece sa bavljenjem sportom, plesom, tečajevima stranih jezika i sl., odnosno kada ste upisali vlastitu djecu u neke od aktivnosti, čime se sve bave, koliko puta tjedno, gdje se provode i da li smatrate te aktivnosti nužnim i svrsishodnim, te što vam je bio kriterij odabira određene aktivnosti ?
    Hvala.

  • Avatar Lida2

    Lida2

    Broj poruka: 324

    Prijavi adminu

    Moj mai je sada 2,5 g i vec duze vrijeme razmisljamo da ga negdje upisemo na neku aktivnost cisto da se ispuse jer je prepun energije. Svi nam govore da je prerano al ja ne mislim tako. Sad cekamo nekih 3 god jer prije cak ni ne upisuju. Mislim da je svako dijete individualno i da ne treba raditi granicu po godnama jer netko sa 4g nece biti sposoban kao neko sa 2! Mi planiramo na gimnastiku.

  • SULE

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    pozdrav, imam djevojcicu od 4 godine i od devetog mjeseca prosle godine ide na tecaj engleskog i to na njen zahtjev. Kako zivimo u malom mjestu nismo bas imali izbora ali je ovaj tecaj bio pun pogodak. Teta Stephanie se udala ovdje u Dugopolje i dosla iz San Francisca i djeluje u udruzi kao volonter. Anastazija je obozava i voli ici. Ja bi je cesto puta pitala dali zeli ici,ako joj se neide da nemora al eto to se nije dogodilo. Ako dijete pokazuje interes zast ne? Sad vec trazi da ide na ples ili slicno. Djeca nas zapravo iznenade al u vecini slucajeva znaju sta hoce i samo ih treba poslusati…

  • Avatar ninalo

    ninalo

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Moja ima 4 godine, ide na ples i pjevanje, oboje po 2 puta tjedno. Na pjevanje je krenula s nepune 3 godine, a na ples s nepune 4. 
    Oboje je bilo njena želja, vidim da tamo uživa, da radi što voli i vidi se da tamo jako puno toga nauči. Ne mora ona biti neka vrhunska ni pjevačica ni plesačica, bitno da dijete uživa. A usput će napredovati, to je sigurno.
    Ja sam za to da se djetetu omogući da okuša u onome što ga interesira. U nečemu će se već nać.

  • lea4

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Imam dječaka od 5 i pol godina i upisali smo ga na tjelesni jedanput tjedno. To su pripremne vježbe za judo na koji će krenuti u jesen.  Čekali smo trenutak kad je naučio brzo usvajati i ostvarivati verbalne upute, jer jedno je učiti iz primjera, a drugo je kad dijete početi vizualizirati verbalne upute prije nego što ih izvrši. Mislim da je savršeno vrijeme za dodatna učenja onda kad dijete bude spremno, a da su godine tu manje važne.

    vrijeme je buđenja

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Moja curka je od 2-e godine išla na Male kreativce 1 put tjedno i to nam je bilo jako zgodno. Sada ima 3 god i cca 8 mj.
    Na jesen će ići u sklopu vrtića na balet ili sport (vjerojatno balet), 1 sat tjedno i na neki zbor (nemam još pojma di, mislim da će to biti 2 × tjedno). Mislim da je to više nego dovoljno za 4-godišnje dijete.

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • Avatar happymum2

    happymum2

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Ja sam svoje blizanke upisala na balet sa 5 godina ali za sve ima svoje vrijeme.

    Just be happy all life

  • Avatar darinka007@live.com

    darinka007@live.com

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Mi svoju dječicu planiramo upisati na gimnastiku kad nam najmlađa napuni 3 godine. Tada će najstariji imati 5. Ići će na gimnastiku godinu dana a tada neka sami odluče čime se hoće baviti. Smatramo da je gimnastika dobar temelj za sve.

  • knskk

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Imam curicu od 5,5godina.ona bi htjela ici na pjevanje.ali zivimo u slavonskom brodu.da li netko zna za neki zbor u sb?

  • VM

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Nikad nije prerano. Moj sin je krenuo na edukativno poticajnu igraonicu sa 2 mjeseca, na plivanje sa 5 mjeseci i engleski sa 8 mjeseci. I uziva u svemu tome :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.