Kako dojenje utječe na postporođajnu depresiju?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar petunij@

    petunij@

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    “Dojenje ima pozitivan učinak, ali nažalost postoji i druga strana medalje, jer majke koje žele dojiti, a ne mogu, imaju najveći rizik za postporođajnu depresiju u svim grupama“, izjavila je jedna od voditeljica istraživanja Maria Jakovu, istaknuvši da se njima mora posvetiti posebna pažnja. - uistinu se takvim majkama ne pridaje pažnja. Iz vlastitog iskustva sam naučila da smo uglavnom prepuštene same sebi, što zbog, još uvijek uvriježenog mišljenja - društvenog - da smo same krive, što zbog vlastite nesigurnosti i osjećaja krivnje … osim par bliskih osoba, razumijevanja nije bilo … i nije nam lako, uistinu nije …

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.