Kako prepoznati missed ab u 5 mjesecu trudnoće?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arivle

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima, nova sam članica i dosta sam saznala bitnih stvari na ovom forumu, ali me sada muci nesto,  a nisam pronasla odgovor na ranijim temama. U 18. sam nedjelji trudnoce, jos nisam osjetila pokrete bebe, do sada je bilo sve uredu, ali ja nekako sad se ne osjecam da sam trudna. Plasim se missed ab, prva mi je trudnoca, pa ako mogu clanice koje su prosle to iskustvo da mi kazu kako su prepoznale simptome. Kontrola mi je iduce sedmice, razmisljam da odem sutra ranije ako bude termin, ali opet kako bude bice, ukoliko je doslo do prestanka kucanja srca bebe onda se tu nista ne moze uciniti, a ne osjecam se spremanom nimalo za pregled.
    Hvala svima.!

    Pozdrav

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.