Krvarenje i cerviks nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lily

    Broj poruka: 53

    Prijavi adminu

    Rodila sam prije nepuna tri tjedna. Krvarenje mi se dosta smanjilo i bilo je uglavnom smeckastog iscjetka. Da bi od jutros opet bilo na uloscima svjeze krvi. Otisla sam doktorici na pregled, uzv je dobar, samo sam jos uloziva. Kaze doktorica da bi se cerviks trebao skroz zatvoriti. Ima li tko iskustva s ovime? Mozda to ima veze s time sto sam se ranije pocela otvarati u trudnoci. Iako mi je bila prva trudnoca. I sad panicar kakav jesam brinem se da mi se cerviks ne zatvori do kraja i da mi se krvarenje ne smanji. Doktorica nije zabrinuta ali ja sad stalno razmisljam o tome.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.