Krvarenje zubnog mesa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Snjeguljica24

    Snjeguljica24

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav :) Znaci trudna sam 11 i pol tjedana i u zadnja dva tjedna trudnoce mi konstantno curi krv dok perem zube… Znaci imam fobije vec kad znam da trebam ici prat zube :((( I stalno imam neki cudan okus u ustima.. Nisam imala nikakve mucnine na svu srecu tako da nista od toga nema veze sa povracanjem… Imam osjecaj da mi je stalno  neugodan zadah i da ce mi zubi ispast mada mi se ni jedan ne klima.. Nisam jos posjetila zubara ali hocu cim budem mogla.. Sada me zanima imate li takvih problema da mi date neki savjet il nesto da si olaksam sve to sa zubima :((

  • Loreen

    Broj poruka: 1090

    Prijavi adminu

    Ja sam od zubara dobila neki gel sto kosta oko 120 kn u maloj tubici i tim mažeš zubno meso ali ne mogu se sjetit kako se zove, ubij me sad. Nesto na ,,g,, cini mi se i full mi je pomoglo… I ja sam u pocetku imala okus metala u ustima.

  • tamy24

    Broj poruka: 74

    Prijavi adminu

    također počelo u prvom tromjesečju 12tt. i dan danas nije prošlo. 3 tromjesečje. valja bude proslo kada rodim.

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga Faith, šaljemo vam članak koji možete pročitati: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/trudnice-kod-stomatologa-svaka-tri-mjeseca-67https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/trudnice-kod-stomatologa-svaka-tri-mjeseca-67 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar Lollypop

    Lollypop

    Broj poruka: 1160

    Prijavi adminu

    Moja preporuka je lacalut aktiv pasta za zube (crvena, protiv upala desni) + emex/sensodyne/curanesto cetkica za zube (jaaako mekana cetkica).
    Ja to koristim i nemam problema sa krvarenjem, samo sa okusom u ustima. Imam osjecaj da mi smrdi iz usta na kilometre od tog okusa, ali mi nista ne krvari! I moja mama koja ima problema sa upalama desni se spasila sa ovom pastom (ona jos kombinira sensodyne vodicu za usta ali to nije za trudnice).

    Tu pastu imas kupiti u ljekarnama (oko 31kn) i u mullera (oko 28kn).

    https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u [lb1f.lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.