LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katarina7

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure,
    Dizem temu ljetne bebe 2020, moja sada ima skoro 5 mjeseci. Prva mi je beba i u pocetku je bilo samo plakanje i ne spavanje, sada je savrsena beba koja pocinje sa jabukicom jednom na dan. Pokusava sjediti, okrece se, sve prati ma famozna je.
    Zanima me kako su vase bebice, ako vam je prva beba kako ste se snasle. Ako imate i koji savjet rado bi cula.

  • Deleted user

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Pozdrav, 

       naš dečkić je došao isto početkom kolovoza. I nama je također prva beba. On je od početka bio dosta miran i dobrica neka :) Lijepo jede, probali smo također jabukicu i kruškicu te rižine pahuljice, naravno uz mlijeko koje mu je i dalje okosnica. Sve prolazi kod njega što se tiče hrane. Polako uvodimo namirnice, naravno, da ne bi bio na nešto alergičan. Stolica mu je zasada ista i redovna - tu se nije ništa promijenilo :P Inače, voli šetnje (uvijek zaspi na svježem zraku), voli i vožnje autom. Preko dana je nešto u baby gymu, nešto u baby bjornu, pa se malo igramo, malo jedemo i tako. Vidim, također, da pokušava sjesti, već duže vrijeme i sve hvata rukicama pa naravno pokušava strpati u usta i tako… :D Spava odlično, nisu ga još počeli zubići smetati, nije ni grčeve imao. Najvažnije od svega - zdrav je i veseli bebusan :) Na cijepiva je također dobro reagirao - ništa nije bilo, niti temperaturice. Evo, ja se malo raspisala, teško mi je ostati kratak kada ima toliko kod njih o čemu se može pisati :) pa evo, ako imaš neko konkretno pitanjce, dapače :) Da te ja odmah pitam - kako tvoja curka spava/jede - imate neki raspored kojeg se držite ili na zahtjev? 

    Veselim se budućem tipkanju i upoznavanju! :)

  • katarina7

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Ne znam jeste izbrisali profil, ako niste slobodno se javite 😁

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.