Merkur ili sveti duh

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nela123

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Bok,imam jedno pitanje znaci trudna sam 37 tjedana i u petak sam bila prvi put na pregledu u bolnici Merkur,takodjer mi je trudnocu vodio doktor Podgajski.Doktori,sestrice sve super sve 5 ali u Merkuru je zabranjena pratnja na porodu radi korone do daljnjeg dok na Svetom duhu mozete imati pratnju na porodu ali ja nisam nikad tamo bila niti je itko od mojih radjao tamo tako da ne znam kakvi su doktori itd e sad pitanje je Da li roditi u Merkuru jer znam da su doktori dobri ili Sveti duh zbog pratnje? Samo da napomenem imam jaaakoo veliki strah od poroda prvi put sam trudna i jako bi znacilo kad bi muz bio samnom jer znam da se ne bi bas toliko bojala. (:

  • Avatar Valkris

    Valkris

    Broj poruka: 1183

    Prijavi adminu

    Na merkuru su meni bili super babice i sestre na porodu u rađaoni , ali i puno mi je značilo sto je i muz tamo. Ako ti puno znaci da je on s tobom onda sveti duh. Vjerujem da su i tamo dobre sestre i doktori. Ipak je to bolja bolnica. 

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.