Mi smo svojoj djeci najbolje moguće mame

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mary36

    Mary36

    Broj poruka: 1455

    Prijavi adminu

    Super ideja! Podržavam sve mame koje su sudjelovale u prilogu. Nema ničeg goreg od toga kad žene okrivljavaju jedna drugu zbog različitosti. Mislim da živimo u dovoljno kompleksnom razdoblju za žene i bar bi jedna drugu trebale prihvaćati i poticati u ostvarenju vlastitih želja. Sretna majka = sretno dijete.

    [tickerfactory.com]
    [tickerfactory.com]

  • Avatar Lollypop

    Lollypop

    Broj poruka: 1160

    Prijavi adminu

    Slazem se! Ja bi se mogla slikat sa #dajem-djetetu-obicno-ime. Prestala sam govorit kako cu dat ime ditetu jer mi je svaka druga okretala ocima “to je tako cesto ime”. Onak, j*** **, ti daj svom ditetu ime gandalf ako oces, mog se okani! Gdje je nestala opca pristojnost?! Ako ti se nesto ne svida, a ne tice te se, zacepi. Odglumi da ti je ok, i tocka. 

    No nekako si zene daju za pravo da komentiraju drugim zenama njihove izbore oko njihovog djeteta, iako nisu nikakav faktor u djetetovom zivotu i dijete nije ugrozeno nicim. I onda dode do toga da se za sasvim obicne stvari, nesto sto bi trebalo biti neupitno u socijaliziranom drustvu - moraju pokretat kampanje -.-'

    https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u [lb1f.lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.