Mokrenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina_14

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Da li je to simptom trudnoće ili nečeg drugog, menstruacija mi kasni jedan dan zasad,u zadnjih par dana a danas pogotovo stalno moram na wc…obavimo nuždu i opet imam osjećaj da moram na wc….plus mučnine,umor,bol u trbuhu i probadanje,potamnile oko bradavica….što vi mislite?

  • Mariina1106

    Broj poruka: 162

    Prijavi adminu

    Češća potreba za mokrenjem definitvno je jedan od simptoma trudnoće ali moze biti znak i prehlade ili psihički dode zbog želje za trudnoćom. Ono sto sam ja primjetila par dana prije pozitivnog testa je kada sam se presvlačila je da imam tamnije bradavice i tada sam počela sumnjat na trudnocu plus sve mi je smrdilo jedno tjedan dana prije pozitivnog testa. Toliko mi je smrdilo meso da sam pobacala pola hladnjaka jer sam mislila da je sve pokvareno. Napravi test i kupi neki koji nije Clearblue jer su jako loši i naravno javi. Držim fige.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.