Soc.prava nezaposlene samohrane majke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mullersvjetlana

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Uglavnom sam sezonski radnik,zimi sam na soc pomoći,koju tek dobijem u ožujku,a radim do septembra,listopada uglavnom.Radim na minimalcu,ne prelazim min prag.Uglavnom imam maloljetnu kćer od 4 god,otac ne pridonosi ,već umjesto njega mi soc daje 465kn.Zanima me kolika je visina moje min zajamčene naknade,budući da sam prošle god primala 1120kn,a ove 920kn a u istim okolnostima,sve je jednako kao i prošle godine.Rečeno mi je da budući da primam tih 465 kn se ne vodim kao samohrani roditelj,dali je to točno,jer sam i prošle god primala i soc naknada je bila 200kn viša?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.