Može li fizički napor omesti implantaciju?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • worried

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    pozdrav. muž i ja želimo bebu. trakicama određujem ovulaciju jer imam prilično neuredne cikluse. ovaj ciklus imala sam pozitivnu trakicu 30.6., a ovaj put sam ovulaciju i osjetila u obliku probadanja u lijevom jajniku. već 4-5 dpo počela su me boljeti prsa, što je uobičajen simptom pms-a za mene. negdje oko 6. dpo probadanje u lijevom jajniku ponovno je počelo, a zatim i u desnome. čitajući o tome kao o jednom od simptoma trudnoće, počela sam razmišljati da sam stvarno trudna jer mi se takvo “pikanje” nikada nije pojavilo nakon ovulacije. da ljudi ne misle da sam potpuno poludjela, zadržala sam to za sebe. jučer smo muž i ja morali pomagati obitelji u obavljanju nekakvog fizički zahtjevnijeg posla. štedila sam se koliko sam mogla, ali sam ipak nosila (u dvoje) teret od oko 25 kg i to nisam mogla izbjeći. inače ne vježbam i nisam navikla na fizički napor. već nakon obavljenog posla osjetila sam da je probadanje u jajnicima gotovo pa nestalo, a jutros je i bol u prsima jedva prisutna. mislite li, ako je i došlo do oplodnje, da sam si narušila šanse za implantaciju? ako je do implantacije već došlo, može li povlačenje i podizanje teškog tereta u tako ranoj fazi omesti normalan daljnji tijek događaja?

    Ispričavam se na dugom postu i zahvaljujem.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.