Prijavite tetu u kategoriji 'Naj teta pričalica'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ElenaEna

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Teta DIJANA LONCAR,VRTIC POTOCNICA IZ SIGECA,sta reci teta Dijana je jedna od najnaj boljih teta, zbog cega…zbog toga jer moja curica je bila mala 2 god….kad je krenula u vrtic i bila je jako ziva, ali teta dijana je imala puno strpljenja za nju i naucila ju je puno toga, od pisanja od slusanja od pricanja ma svega…jednostavno se nemoze opisati rijecima jednostavno, predivna osoba i vjerujem dabi drugi roditelji misle tako jer je ona nasa teta pcelica teta pricalica i da ne nabrajam jer ima puno toga najbolja teta i zato bi htjela da joj se i bar na taj nacin oduzim hvala unaperijed volimo vas sve

  • Avatar Tinček

    Tinček

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Nasa Teta Marija iz grupe Loptice DV Pčelica, Dubrava…to je nasa druga mama i treca odgojiteljica koja sa nasim Tinom od samog pocetka je pronasla zajednicki jezik…mi malo pricamo ali otkako je krenuo u vrtic teta je uspjela pomaknuti ga sa govorom puno naprijed i od srca joj se zahvaljujem na to. Tin obozava ici u vrtic od prvog dana i zbog velike paznje i truda nasa teta Marija zasluzila je biti najbolja teta pricalica 😁

  • Avatar Tinček

    Tinček

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Tinček

    Nasa Teta Marija iz grupe Loptice DV Pčelica, Dubrava…to je nasa druga mama i treca odgojiteljica koja sa nasim Tinom od samog pocetka je pronasla zajednicki jezik…mi malo pricamo ali otkako je krenuo u vrtic teta je uspjela pomaknuti ga sa govorom puno naprijed i od srca joj se zahvaljujem za to. Tin obozava ici u vrtic od prvog dana i zbog velike paznje i truda nasa teta Marija zasluzila je biti najbolja teta pricalica 😁. Teta koju pazljivo slusa, prati i pokusava odraditi bas sve kao njegova teta a sada ce nam pomoci i da nema vise pelena…. Nasa teta Marija najbolja teta….


Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.