Ne mogu se riješiti E. coli u urinu, a trudna sam

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mammax2

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Meni je puno pomoglo ulje crnog kima, ima ga u gotovo svim boljim ljekarnama.

  • Ka_Ri

    Broj poruka: 65

    Prijavi adminu

    Pozdrav :) Dugo sam muku mucila s njom prije trudnoce i popila svega i svacega + valjda 3 vrste raznih antibiotika i nije pomoglo. Onda sam otkrila prah koji se zove d-manoza. Skup je (oko 300 kuna), ali evo vec vise od godinu dana ju nekon pijenja ne nemam. Pise na kutiji da smiju i bebe i trudnice. Mozes malo vise procitati o njoj na internetu, mozda netko ima iskustvo bas i u trudnoci. Sretno!! S

  • Deleted user

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pila prah Nim list indijske biljke mjesec dana u jutro na tašte u času vode pola male žlice praha  i tako prije spavanja.
    Nakon 4godine borbe, nakon tih mj.dana nalaz sterilan, od tad je prošlo godinu dana!
    Nije preporučljiv u trudnoći! 

  • Uriela27

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Curke, vidim da je već bilo govora o D-manozi… nakon dvije godine borbe i puno neuspješnih antibiotika, 7 dana ovog praška i već 6 mjeseci sterilan nalaz….  pila sam je pret kraj trudnoće i dr kaže skroz sigurna ! :)))) sretno vam!

  • Avatar Mabel

    Mabel

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Drage cure, 

    imam E.Coli, i to visoku, već treći put za redom, a trudnica sam. Pila sam Cefaleksim, Cefiksim i sada me gin šalje na infektologiju da me pogledaju - je li itko imao slično iskustvo? 

    Hvala puno! 

    [lilypie.com]

  • nina92

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pozz , trudna sam neki 6 ipo tjedana i imam bakteriju e.coli pijem antibiotik cefalaksin i zanima me mogu li vec krenut sa d manozom 

    Termin 31.8

  • EnaEna

    Broj poruka: 212

    Prijavi adminu

    Pozdrav, meni je eserihija u brisu vec treci mjesec.
    Poslije terapije cefalksina-vaginaleta ,sad sam dobila klavocin da pijem 7 dana, i jos neke probioticke vaginalete i d-manozu. Danas sam pocela sa terapijom. 

    [lilypie.com]

  • Vesela123

    Broj poruka: 18

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage moje
     Ne znam da li je za ovu temu ili ne  no trebam pomoć,prije mj dana imala sam spontani pobačaj i kako mi je na pregledu raden papa jucer su me zvali od doktora da ima neka odstupanja nije nista rekao sto je  te da bi trebala uzet papilocare gel od 21 pa me zanima da li se koja susrela s time i da li su vam rekli za sto on je

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.