Ocitovanje Hzzo-u zbog porasta plaće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lisa55

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Postovane, upravo sam u procesu otvaranja porodiljnog. Zadnjih nekoliko mjeseci mi je porasla plaća i sad iz Hzzo-a traze od poslodavca ocitovanje i objasnjenje o razlozima povecanja. Da li je netko od vas imao iskustva s time? Kakvi odgovori njih “zadovoljavaju”? Jer mojem poslodavcu nije jasno zasto bi bilo sporno da on svojoj radnici poveca placu na temelju napredovanja ili povecanja opsega poslovanja ili bilo kojeg drugog razloga..da li je to ocitovanje samo “pro forme” ili oni mogu odbiti objasnjenje i ne isplatiti odgovarajucu porodiljnu naknadu?

  • Avatar Frajla

    Frajla

    Broj poruka: 3403

    Prijavi adminu

    Pretpostavljam da ocitovanje treba jer dok si na porodiljnom (45/28 dana prije termina i 6 mj nakon rodenja djeteta) ide puna placa, pa si osobe koje rade u svojoj/obiteljskoj firmi dignu placu na par mjeseci da od njih onda dobiju vecu lovu….
    A sad sta bi ih zadovoljilo nemam pojma, nek napise sta je i zasto, ako te odbiju opet se mozes zaliti.


  • Avatar e-web

    e-web

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Zali se neprestano, samo to pomaže.

    https://webllena.com/ [webllena.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.