Otpust iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ines1910

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav curke, zene😊

    U 32. tjednu trudnoce sam i jucer rano ujutro stigla na GUK profil u dnevnu bolnicu, međutim kad su me spojili na ctg prikazivale su se kontrakcije zbog kojih sam morala prenociti ( kontrakcije ja zapravo ni ne osjecam osim kad sam spojena na ctg onda od sondi osjecam kao neki pritisak) …danas ujutro na ctg-u opet su se pojavljivale kontrakcije uz to da od jucer pijem tablete protiv trudova pa mi je doktorica preporucila nek ostanem jos par dana u bolnici kako bi oni mogli pratiti trudove..ja se stvarno super osjecam i skroz sam zatvorena dolje, al je problem u tome kaj je meni stvarno mrsko lezat tu u bolnici sama samcata uz to imam sto briga kaj se događa doma ma da nist ne radim po kuci, odmaram kak i trenutno u bolnici pa smatram da bi mi bolje onda bilo da isto tak lezim doma u krevetu nego da se bezveze zivciram i nabijam nepotreban stres, stoga bi ja vas pitala al mogu ja sutra trazit otpust iz bolnice na vlastitu odgovornost za ponedeljak ujutro?  

    Puno zahvaljujem na odgovorima i puno bi mi znacilo ako bi podjelile samnom svoja misljenja o tome..pusa 😘

  • Avatar Valkris

    Valkris

    Broj poruka: 1183

    Prijavi adminu

    Slozi si stvari u glavi malo. Radis to zbog svog djeteta da se ne daj boze nesto ne dogodi, nisu te bezveze ostavili na promatranju. Sebe bi jos vise krivila. Izdrzi, proci ce brzo tih par dana u bolnici.
    Ja ne bih nikako na svoju ruku isla iz bolnice dok sam trudna. 

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.