Pogledajte što je doživjela mama kad je dojila u restoranu

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Chichita

    Chichita

    Broj poruka: 212

    Prijavi adminu

    čitam ovaj članak i ne mogu da ga ne prokomentiram, ja još nisam majka i ne znam kakav  je osjećaj dojiti ali nema sumnje da je to najljepši, naj prirodniji čin majke. Ali onda se dogodi ono čemu smo svi mi skloni a to je pretjerivanje, valjda u želji da svima pokažemo i dokažemo da su neke stvari prirodne i da se za njih valja boriti.
    ali dajte molim vas, pa ne možemo sad u svim javnim prostorima vaditi cice i pokazivati ih drugima, to nema nikakve veze sa dojenjem. Nitko, pa ni ta gospođa nije osuđivala čin dojenja, nego “cicu na izvolite”…da meni neka majka izvadi cicu u tanjur i ja bi joj prigovorila i šokirano bi ju promatrala. Dalje čitam forume jedna majka kaže da je dojila dijete u Crkvi, dijete je klečalo i papalo ciku miku kaže ona…i onda se čudite da svi bulje i negoduju…. drage majke nema ništa loše u tome da se pokrijete šalom ili maramom i podojite svoje dijete u miru i ne izlažite svoje dijete pogledima znate i same koliko bolesnika (pedofila) ima. Ja poludim na objave slike sa ultrazvuka i sl. pa zar sve živo moramo objavljivati i pokazivati. razmislite malo o ovome nemojte odmah napadati druge. Većina vas želi samo zaštititi. Majke dojite svoju dječicu i volite ih…

  • chacorro

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    da meni malen zaplace na bilo kojem mjestu ja mu dam jesti i ne pokrivam se krpom jer mi je neudobno i ne odgovara mi,namistim majcu tako dase nevidi cila cica a sto se tice mjesta dojenja nije me sram dojit prid ljudima….to je nesto ipak normalno i prirodno i mislim da se nijedna mama nebi tribala toga sramit i bojat tudjih reakcija

    chaco

  • ninaluce

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moj mali kad je gladan dobije sisu, ne vidim u čemu je problem. Kaj se tu uopće ima za vidjet? Bradavicu ne vidiš a ni više sise nego kaj je otkrivenu u recimo bikinuju. Čak i za to se moraš potrudit. Istina to je bilo češće kad je bio baš mali, sad ima dve godine i zanimljivije mu je trčat na sve strane nego sisat. A prije smo se nosili  u marami pa stvarno se moraš potrgat da vidiš sisu. Ak netko nemre shvatit da je sisa jedini izvor hrane i vode prvih 6 mjeseci i ako zbog tuđe komcije ja svoje dijete izgladnjujem, il da zbog nečije komocije ja na nekakvomzahodu dojim a nekome se mast iz bureka slijeva niz vradu i ima brkove od jogurta. Ma da nebi. Nisam još nikad doživjela lošu reakciju na dojenje u javnosti, al dužna nebi ostala onome tko bi prouzročio takvo što. Ili se sugerira da se s djetetom ne ide van pogotovo prvih 6 mjeseci? Il da ga pokrivamo krpama il majicama po glavi jer je jel, nekom to grdo vidjet. Nula bodova.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.