Poliklinika IVF ZG vs Betaplus

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope89

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima i svako dobro svima želim za 2023. godinu!

    Ja sam od prošle godine u MPO postupku (tek sam prošla 2 Inseminacije u KBC Rijeka), ali nisam zadovoljna sa pristupom doktorima i nemam baš neko povjerenje u tome šta rade….npr mi je prolaktin povečan kao što i TSH (preko 2,5) ali u KBC-u mi kažu da je to sve u redu. Kada pitam ginekologa iz njemačke on mi kaže da se to inače već liejci…možda grešim ali tražim alternative. Tako da bi se htjela javiti ili u Poliklinici IVF u Zagrebu ili Betaplus. Molim vas za iskustsva, preporuke….htjela bi pokrenuti ICSI postupak (kao šta se to u njemačkoj danas doista odradi, bez prethodne pokušaje inseminacije itd…). Ne znam kojoj klinici se najbolje obratiti, tako da bi bila jako zahvalna za vaše ideje, iskustva,…..
    Hvala vam puno!

    32 god.

  • Avatar Ćufta

    Ćufta

    Broj poruka: 58

    Prijavi adminu

    Možda ti je najbolje da odradiš konzultacije u klinikama koje te zanimaju i vidiš sama tko ti bolje sjeda. Tako sam ja osobno napravila s IVF i Repromedom i odlučila sam se za Repromed u kojem sam u postupku. Na mene je dr. Radončić ostavio super dojam, odgovarao je na sva moja pitanja, kada si u postupku dobiješ njegov broj mobitela ako imaš kakvih pitanja direktno koje se nisi sjetila postaviti tamo (odgovarao mi je i vikendom i na godišnjem), ako te zanima nešto generalno uvijek možeš dobiti sestre. 

    👩 40g, endometrioza, AMH 2.4 pmol/l (2022), AMH 5.8 pmol/l (2023)
    👨 44g. normo

    Repromed

    1. 12/2022 - Suprecur/Pergoveris/Brevactid - 1JS - ET 3dnevni 30.12. - beta neg.
    2. 02/2023 - Suprecur/Pergoveris flare up protokol/Brevactid - 1JS - ET četverodnevni 28.02. - beta neg.
    3. 05/2023 - Elonva/Orgalutran/Pergoveris - 3JS - 1 blastica - beta neg.
    4. 07/2023 - Elonva/Orgalutran/Pergoveris - 4JS - 2 blastice - FET 05.04.2024 - 11dnt beta 224; 13 dnt beta 201; 15 dnt beta 64 - biokemijska

  • Avatar Nola_

    Nola_

    Broj poruka: 594

    Prijavi adminu

    Pozdrav, slazem se s Cufta da obavis konzultacije pa da vidis tko ce ti vise sjest opcenito. S tim da ako je iniciran ICSI ja osobno glasam za Beta Plus jer je tu najvazniji embriolog a biologinja Vujisic je i donijela ICSI metodu u RH i tu je tata mata😅. Ja imam predivnog sina iz ICSI postupka i zlatnih ruku Sanje Vujisic. Kako god odlucis sretno!❤️

    [lilypie.com]

  • hope89

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    @ Ćufta: Hvala ti puno i pogotovo na još jedan prijedlog (Repromed) nisam ih nekako ni vidjela na google
    @ Nola: I tebi puno hvala! Jako si mi pomagala sa informacijom, pogotovo da je Vujisic donijela ICSI u Hrvatsku. Baš mi je drago čuti da je kod tebe sve dobro prošlo i da si dobila tavog divnog sina. Užuvajte u tome! Hvala još jednom :)

    32 god.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.