Pozdrav svima!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Duga123

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Imam pitanje u vezi testova na trudnoću!
    Prošli tjedan sam se počela osjećati jako čudno, stalno me trbuh bolio ( lijeva strana) i dva dana za redom sam primijetila roskasti iscjedak, s tim da mi je iscjedak bio puno obilniji nego inače. Obratila sam se gin. I ona mi je prepisala vaginalete pošto mi je menstruacija završila 11.og.Napravila sam test prvom mokraćom i pojavila se jakoo slabo vidljiva crta, međutim test sam ponovila par dana poslije popodne i pokazao je negativno.. Zanima me Vaše mišljenje pošto do sada nisam imala ovakav slučaj.. Ovo je slika tog jutarnjeg testa

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.