Pozitivan test a nisam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Dea

    Dea

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav mamama i koje će tek postati!
    Moj problem je ovaj!
    Muž i ja smo planirali bebu i mislili smo da smo uspjeli u tome.
    Menstruacija mi je kasnila 10 dana što mi nikad nije toliko, točna je ko sat. Simptomi su bili tu mučnine, pojačan osjet mirisa, glad pa temperatura 37.
    Napravila sam 5 testova na trudnoću koji su bili pozitivni i sva sretna kažem muzu i njegovim roditeljima da bi u 5tj. dobila užasne bolove i prokrvarila. Otisla sam u bolnicu gdje su mi rekli da  da je bila rana trudnoća i da ništa ne vide.
    Da bi me nakon tjedan dana poslali da vadim betu i moj ginekolog mi kaže da uopće nisam bila trudna! Šok! Ne kužim kako 5 testa mogu biti pozitivni a da u krvi ne pokaze ništa. Zbunjena sam totalno!

  • Avatar mono1111

    mono1111

    Broj poruka: 3142

    Prijavi adminu

    Vjerovatno je bila biokemijska T, kod koje je beta niska i pada i kad su vadila vise nije bila pozitivna.

    [lilypie.com]

  • Avatar Dea

    Dea

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    To sam i ja mislila!
    Sestra mi je rekla po ovome niste ni bili trudni,pa sam je pitala kako to da su testovi na trudnoću bili pozitivni? Ona je samo rekla e to ne znam! 😯

  • SofijaM

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ja sam isto imala pozitivan test pa negativnu betu. Ne znam koliko često se to događa? Nastavili smo pokušavati i sada opet imam plus i očekujem betu. Obzirom na predhodni iskustvo ne znam koliko se mogu veseliti dok beta sve ne potvrdi. Vidim da na forumu svi plus na testu smatraju kao sigurnu potvrdu

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.