PRELAZAK PREKO GRANICE NOVOROĐENČETA BEZ DOKUMENATA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Helga1905

    Helga1905

    Broj poruka: 32

    Prijavi adminu

    Pozdrav. Prebivalište mi je Hrvatska, trenutno imam boravište u BIH, ali ću roditi u Splitu  pa me zanima kako ću prijeći granicu s novorođenčetom bez dokumenata? Netko mi je spomenuo da je otpusno pismo zamjena za dokument dok se ne izda osobna. Nigdje na internetu ne mogu pronaći tu info pa pliz HELP

    Roko💙 2.8.2018. 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar dea32

    dea32

    Broj poruka: 1561

    Prijavi adminu

    Za prelazak preko granice je potreban identifikacijski dokument, dakle ili osobna iskaznica ili putovnica. Tako bi mogla doci i uzeti neko dijete, lazirati otpusno pismo i povjec sa djetetom.
    Kad izlazite iz bolnice ionako morate prijaviti dijete, mozete dati zahtjev za zurnim izdavanjem osobne iskaznice i gotova je za 3 dana (mozda i prije)

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.