Privatni vrtić - dobra alternativa gradskom?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tarak

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    osobno imam jako pozitivna iskustva sa gradskim vrtićem..i jako negativna sa jednim privatnim. nadam se da je to iznimka….u tom privatnom grupe su bile miješane…djece je bilo jakoo puno…tete su se mijenjale na tjednoj bazi! i još puno toga lošega…uvjeti….neznam tko je koga podplatio i koliko da ta kuća u kojoj je dotični vtić uopće dobije dozvolu za rad…sve u svemu loše!

  • bendzi

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Mi imamo jako pozitivna iskustva s privatnim vrtićem Nemo u Zagrebu. Ovo nam je druga godina kod njih u jaslicama i drago nam je da smo ipak ostali, iako smo razmišljali o prelasku u gradski vrtić isključivo iz financijskih razloga. Možda bi nam i u gradskom vrtiću bilo isto tako lijepo, ali kad smo se već tako lijepo skompali s našim super tetama, bilo nam je žao to kvariti…

  • Ivana5

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Mi imamo pozitivno iskustvo sa privatnim vrticem, a morali smo ga upisat jer nema sanse da dobijemo mjesto u gradskom, jedina mana je cijena.

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Naše dijete ide u privatni vjerski vrtić, jer smo tako htjeli. Nije svaki vjerski (ili privatni, općenito) vrtić sam po sebi kvalitetan, ali mi smo htjeli baš ovaj jer znamo tete, znamo kako rade s djecom, koliko se trude i koliko im ljubavi pružaju. I nismo pogriješili. Sto posto sam sigurna da je moje dijete u sigurnim rukama i da će dobiti svu ljubav, pažnju i brigu koja joj treba

  • corra.noire

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Radim kao odgojiteljica, te sam godinu dana provela u privatnom vrticu, a znam i mnoge kolegice koje su radile u privatnim vrticima.
    Naravno da postoje vrtici u kojima je sve super i sjajno, ali nasa iskustva (vecinom u okolici Sesveta) su i vise nego strasna.
    Isticanje manjih grupa je dvosjekli mac, prema iskustvu Vam govorim da vrtici nemaju manje grupe zato da bi rad bio kvalitetniji, nego zato sto se djeca stalno upisuju i ispisuju ili je vrtic na losem glasu. Da je vlasnik u mogucnosti, upisao bi i 40 djece u jednu grupu, jer im je primarni cilj zaradivanje novaca.
    Preporuke tipa “Moje dijete je tamo rado islo” uzmite sa zrnom soli, ono sto ja iz toga citam je da je imala tetu koja se jako trudila, sto ne znaci da je ostatak bio u redu. U privatnim vrticima su obicno tete iscrpljenje jer se od njih trazi puno, puno vise nego u drzavnim vrticima i to ne u pozitivnom smislu. Vlasnici cesto misle da tete mogu napraviti sve igracke od kartona i plasticnih boca, pa da oni ne moraju ulagati u igracke. Takoder rade svakodnevno i po 2-3 sata duze, te imaju dodatne prekovremene koje im nitko ne placa u slucaju sastanaka…
    Najbolji savjet koji Vam mogu dati pri biranju vrtica je da obratite pozornost koliko cesto se tete mijenjaju. Bez obzira na vece place u drzavnom vrticu, zadovoljna teta se nece zuriti dati otkaz sa stalnog mjesta i zamijeniti ga ugovorom od godinu dana u drzavnom vrticu.

  • Avatar marads

    marads

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    ja radim u jednom prekrasnom privatnom vrtiću i baš nam je svima lijepo.

  • Avatar chocomamma

    chocomamma

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame….zbunjena sam pa tražim pomoć.Kada mogu upisati dijete u privatni vrtić,zapravo,dal je pravilo upisa do određenog mjeseca ili mogu ovako -uskočiti -kad shvatim da je dijete spremno za to taj korak.3,5 godine,dosad mažen i pažen doma.Hvala.

  • Avatar Lucy16

    Lucy16

    Broj poruka: 1202

    Prijavi adminu

    Kolika je cijena vasih privatnih vrtica?? Mi cemo gradski placati 615kn.

    [daisypath.com]

    [lilypie.com]

  • muza25

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    I personally have a very good experience with kindergarten and it is very negative with private schools.

    บาคาร่า ฮอลิเดย์ [goo.gl]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.