Problematične trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar HereWeGoAgain

    HereWeGoAgain

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Drage cure, trudna sam danas 7 tjedana točno. U početku sam imala spotting koji je bio smeđe boje.. trudnoća potvrđena prije tjedan dana gdje se vidjelo srce i sve je bilo kako treba…nije bilo vidljivog razloga tom smeđem krvarenju. Dobila sam Duphaston koji je zaustavio u potpunosti to “smeđarenje”, a dobila sam i vaginalete i Sumamed jer imam i ureaplasmu 10-5 te su odlučili liječiti s antibioticima. Sve je bilo ok do danas kad sam pri obavljanju velike nužde na papiru primjetila kao komadić tkiva/iscjedka ljepljivog i sivkaste boje… Ima li itko slično iskustvo s pozitivnim ishodom jer mi je ovo četvrti pokušaj trudnoće (znači ostanem trudna bez problema ali plod se ne razvija kako treba). Krvarenja nemam nikakvog! Čak ni u tragovima.

    ❤️

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.