Prva ovulacija nakon dojenja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • klara2901

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Mame koje ste produženo dojile i za to vrijeme NISTE dobile menstruaciju… Kada vam se ponovno uspostavio menstrualni ciklus i koji su simptomi bili da se “nešto događa”?
    Naime, točno tjedan dana po prestanku dojenja počela sam osjećati zatezanje u donjem dijelu trbuha, više slično menstrualnim bolovima, nego ovulacijskim. Trajalo je par dana, pa se utišalo i sada ponovno osjećam takve bolove. Jedini simtom da se možda vraća ciklus je taj. Ovulaciju vjerojatno nisam imala još, osim ako mi nije promaknula. Pojavljuje se nekakva sluz, ali ne bih rekla da je plodna i ne vidim je svaki dan. Ne dojim 3 tjedna. Znam da smo sve različite, ali volim čuti tuđa iskustva. (ili pročitati). <3

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.