Prvi porod vaginalno, drugi na carski rez, a treći?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja86

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Zanima me kolika je vjerojatnost ako je prvi porod bio vaginalno  drugi na carski rez da li bi i treci trebao da ide na carski rez.

  • piasara

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    pa nekako bi bilo logično da se na to gleda isto kao da je bio prvi carski a ovo je sad drugi put pokušaj vaginalnog poroda,iako po meni si ti tu u prednosti jer ipak imaš već prvi porod koji je završen vaginalno…tako da,trebalo bi popričati s doktorima i ako nema nikakvih komplikacija i problema,bilo bi normalno da se ide na vaginalni porod!
    jel smijem pitati,koji je bio uzrok ovom drugom porodu za carski rez?

  • Avatar Bumbali

    Bumbali

    Broj poruka: 57

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima, evo i mene sam vama :) pišem prvi put
    Naime , čekam treću bebicu :) i treći carski i po malo sam uplašena, za sada je sve ok, jel ima koja mama takvo iskustvo treći carski, kako je prošlo? jel bilo kakvih komplikacija?
    Hvala

    Bog je velik!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.