Nepravilan izgovor: Za 35 sati kod logopeda dijete će reći R

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijaNakic

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    35 sati. Koja laž. Koja glupost. Djeci treba da ona hrpa ljudi oko njih koji su jedva završili srednju školu ne govore im kao da su retardirana do 6 godine pa neće imati problema niti u govoru niti u matematici ili bilo čemu. Prve tri godine života mu se obraćaju kao da je mentalno zaostao, “a di ci, a gu gu ga ga ko je lipi, ko je bla bla bla” i onda se čude što ne zna normalno izgovoriti dvi riči. Najjači su oni retardi sa “Pazi past ćeš.” To je izjavna rečenica koja ničemu ne pomaže, Ok rekao si mi da pazim i da ću pasti, i šta bi ja sad po tvome trebao napraviti? Koliko puta im treba reći  (roditeljima) da je ispravno Pazi, možeš pasti, Pazi, možeš se ozljediti, a ne “Pazi, slomit ćeš se.”  Najlakše je platiti logopeda i uvaliti djete nekome za ono što si morao i mogao sam napraviti da ne tretiraš dijete kao kućnog ljubimca, i da malo poradiš na odgoju, a ne uzgoju djece. U vrtiću 30 djece do 4 godine, samo moje dijete zna kako se koristi pribor prve pomoći, i kako i kada pozvati pomoć, a što može sam sanirati. Neko dijete je palo u dvorištu, moje dijete ga je odvelo do teta, tete su bile zauzete, uzeo je prvu pomoć, octenisept, očistio ranu, stavio mu hanzaplast prikladne veličine i rekao mu da pazi na ranu i da redovno minja hanzaplast. Zvali su me kao da mi je dijete za Mensu. WT???? Kad sam došao po dijete u drugoj prostoriji je mama 6 godišnjaku vezala cipele, i sve mi je bilo jasno. To je rodi, stavi pred tv, odvedi babi za vikend, i dobij 1,5 porezne olakšice roditeljstvo. A da ne zaboravimo onu tupaču koja je udrila dijete zbog svog neznaja o odgoju i onda se pravdala da je to normalno. Kako ja nikad ne moram udariti svoje dijete, kako moje dijete nikad ne vrišti niti se valja po podu ni ikad radi ikakve probleme? Kako to?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.