RC modeli letjelica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar TataX3

    TataX3

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Drage tate (ali i mame koji su tome sklone) sigurno ste s djecom diplomirali zmajeve i slične leteće naprave. Razmišljate li o RC modelima aviona? To su sprave koje su podjednako zanimljive i djeci i tatama (naročito ako tata nije ugušio dijete u sebi). Osim onih jednostavnih već sada ima dosta sofisticiranih naprava koje omogućuju da se uživite u let (stanica s LCD zaslonom). 
    Npr. kao ovaj: https://www.youtube.com/watch?v=JnRcrUPOMtc [youtube.com]

    Powered by Dva dečka i jedna curica :-)

  • anabela20

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Zanimljivo! Mi svojem malom kupujemo zmajeve u lokalnim trgovačkim lancima. Ali sve leteće naprave vole. Baš se nešto razmišljamo oko božićnog poklona, ima dosta dobrih ideja na https://ekatalog.hr/lidl-katalog/lidl-katalog-17-12-2018-24-12-2018/#fb0=1 [ekatalog.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.