Roskasti iscjedak u ranoj trudnoci

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mladenova

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Cao svim mama i one koje pokusavaju jos uvijek da to postanu. Evo ja sam u nekoj dilemi pa da s vama podijelim u cujem vase misljenje. Ovulacija je bila 5.2 6.2 7.2 koristila sam trakice. Imali smo tad odnose. Radila sam 17 i 18 i 19 test sva tri bila pozitivna,blijeda crta ali pozitivna. 19 sam navecer prokrvarila s jakim bolovima. Otisla sam 23 kod ginekologa radio je bris bio je u redu,i ultrazvuk nije rekao ni da vidi nesto ni da ne vidi. vec sam imala jednu biohemojsku u 12mj. Dao mi je da pijem Femibion2 (koji piju trudnice od 13tjedna trudnoce) i aspirin protect od 100mg. Uz to cepice za mucninu i povracanje. preksinoc sam cijelu noc povracala,jucer isto,a mucnine imam i sad. Danas sam primjetila tokom odlaska na wc da imam rozi iscjedan na vesu,i malo kad se obrisem.Pa mi nije jasno,jel moguce da mi ginekolog nije rekao ni da se plod zadrzao ni da je otisao,s tim da mi je rekao da pijem tablete da ce mi pomoci.Jel moguce da se plod zadrzao? Hvala vam puno,i izvinite na dugom postu,bar neki savjet,sta vi mislite o ovome. Lijep pozdrav..

  • Avatar Mary36

    Mary36

    Broj poruka: 1450

    Prijavi adminu

    Jao mladenova…mora da ti je jako teško kad ne znaš o čemu se zapravo radi. Da li te ginekolog opet naručio za pregled kroz dva tjedna? Ja sam imala lagano krvarenje na početku trudnoće, ali zaista lagano kroz dva dana. Dr. mi je isto rekla da je možda biokemijska pa da još malo pričekamo prije nego dođem na pregled. Uglavnom, meni je sve ispalo ok. Koliko znam da neke žene mogu krvariti na početku trudnoće, tako da ti jedino na kasnijem pregledu kad bi se plod već trebao vidjeti dr.može reći o čemu je riječ. Ovako je teško znati…Zvuči mi kao da ni on sam još nije siguran kad ti je dao tablete. Držim fige da je sve ok!

    [tickerfactory.com]
    [tickerfactory.com]

  • TinaSheena

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure! Nova sam tu, i znam da puno ovakvih tema ima, ali nemam se kome posebno obratit pa da vas tu pitam, također znam da ovisi sve i od osobe ali, saznala sam da sam trudna sad za vikend, radila sam dva testa i oba su bila pozitivna u par sekundi.. Problem je što me boli stomak, kao pred menstruaciju, ne stalno ali boli :/ i opet znam da je to normalno ali se malo bojim, jer sam naručena tek 9.6. na pregled, ali sam skužila evo sada kao da imam mrvicu rozni iscjedak :/ nisam planirala trudnoću, ali sada kada se desilo ne želim da nešto pođe po zlu :/ Inače studiram u drugom gradu i nemam doktoricu ovdje, i to je isto problem.. Ne znam dal da čekam još malo možda stvarno ne bude ništa i prođe, ili da se odmah najavim doktorici? Zanima me možda jel znate od čega se to može i desiti, a da spada pod normalu? Hvala vam puno! :)

  • Avatar Buco tvoj

    Buco tvoj

    Broj poruka: 500

    Prijavi adminu

    Hej. Ja sam ti imala isto rano u trudnoci takav iscjedak, i otisla sam na hitnu di su me detaljno pregledali i zakljucili da je samo neka zilica pukla. I poslali me doma na mirovanje. Moj savijet bi ti bio da svakako provjeris. 
    Sretno da nije nista :-)

  • TinaSheena

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Aha mogla bi i tako, to mi je isto palo napamet ako krene nešto po zlu, otić na hitnu :) A hvala ti puno :) :)

  • Avatar Mary36

    Mary36

    Broj poruka: 1450

    Prijavi adminu

    Ja sam imala malo sukrvice na dan kad sam trebala dobiti mengu što je vjerojatno bilo implantacijsko krvarenje. Ako je samo malo krvi vjerojatno je ok! Ako dođe do spontanog krvarenje je jače, al ko što kaže Buco odi provjeriti kod dr za svaki slučaj! Bolovi su normalni, mene je pošteno šarafilo kao bolnija menga.

    [tickerfactory.com]
    [tickerfactory.com]

  • TinaSheena

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    A je mrvicu je bilo na papiru, ne primjetim sada više.. Sutra vidim kako će biti pa skoknem onda, iako se nadam da se neće ništa pojaviti :) Hvala i tebi :)

  • leptirica1

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    I ja sam isto imala lagano rozi iscjedak u obadvije trudnoće negdje oko 6og tjedna i bolilo me kao da ću dobiti menstruaciju. Ispostavilo se da je to implantacijsko krvarenje i sve je prošlo u redu jer je to, bar tako kaže moj ginekolog, normalno i bezopasno. Pretpostavljam da je tako i kod tebe, ali ako se brineš otiđi na hitnu samo da se smiriš…. Bit će to sve dobro….

  • TinaSheena

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Hvala ti puno, valjda je tako nešto bezopasno, bude mi puno lakše kad mogu nekog pitati :))

  • Avatar pupoljak

    pupoljak

    Broj poruka: 78

    Prijavi adminu

    Lijep pozdrav trudnice
    evo da i ja ispisem svoju situaciju mozda nekom pomogne.Ja sam nankon dan izostanka menge dva testa uradila i plusici ali me vec nakon par dana stomak jako bolio,probadanje i zigovi posebno na ljevoj strani,odem na hitnu kad ono nista se ne vidi jos mi oni dva testa uradili i oba negativna.Doktor me onaj gledao ko da sam luda i umisljam trudnocu.Izvade hormoni kad oni preko hiljadu.Nakon dva daana odem mojoj ginicki trudnoca u maternici al samo gest.vrecica se vidi…sad sam 7plus1 i jucer se pojavi krv al bukvalno krv i nakon par sati iscjedak smedji al tamno i ponavljalo se sve do jutros..opet ginicki na pregled moj bebac dobro 9mm porastao i srce lupka..dobila magnezij i neke tablete vaginalno i nadam se da ce bit ok sve..izvinite na dugom postu samo zelim pomoc jer sam imala jednu trudnocu bez ikakvih bolova i iscjedaka a zavrsila je kiretazom u 10t..tako da nista ne mora znacit krv i iscjedak,velika je sansa da bude ok na kraju 


    [daisypath.com]
    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.