Sadnja drveća za rođenje djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar m-mama

    m-mama

    Broj poruka: 539

    Prijavi adminu

    Ne znam dal itko to još radi, ali meni se sviđa ideja da mogu reći sinu: ovo je drvo staro kao ti. Imamo bor koji je bio u tegli za Božić, a kasnije smo ga premjestili van. Sad je viši od kuće. Kolko znam, sadi se na jesen, ali još ne znam što bih posadila. Orah, hrast ili neku voćku( trešnju, ili krušku- ostalo imamo). Ima netko da je to radio? Ima li netko da planira? Ima li netko da više zna o tome? Tipkajtee, svaki komentar će pomoć.

    [lilypie.com]

  • Student24

    Broj poruka: 578

    Prijavi adminu

    zivimo na selu u kuci mmovih roditelja s velikim dvoristem. kad se rodio Princ susjed je u nasem vocnjaku posadio cetiri vocke, da jedna uspije, za Princa. :) 

    [lilypie.com]

  • Avatar Omerta

    Omerta

    Broj poruka: 1479

    Prijavi adminu

    Lijepa gesta i zamisao. 
    Mi smo nedavno dotakli se te teme..
    Moji imaju kucu sa velikim dvoristem pa bi mogli predloziti da nesto posade kad drugo djetesce bude na putu. Imamo inace dva ogromna bora, dva tri oraha, hrpu vocaka i dvjestotinjak ruza i ostalog cvijeca, al valjda bi se naslo mjesta za jos nesto. 

    Be the change you wish to see in the world..


Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.