smeđi iscjedak u trudnoci

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu

    Broj poruka: 166

    Prijavi adminu

    Drage moje jel ima koja iskustva sa smeđim iscjetkom?evo ja u 22 tjednu i tu i tamo mi se zna pojaviti smedi iscjedak…..isla sam par puta na hitnu svaki put je hvala bogu sve u redu,samo se ja dobro uplasim…..

    Lusilu

  • Avatar kimito

    kimito

    Broj poruka: 521

    Prijavi adminu

    Ja sam imala smedji iscjedak u 12. tjednu i bio je od hematoma. Na hitnoj ti nisu rekli od čega je? Jesi bila kod svog ginekologa nakon toga?

  • lusilu

    Broj poruka: 166

    Prijavi adminu

    Ma jesam i kod njega sve u redu nema hematoma,nezna od cega…..u kojem si sad tjednu?

    Lusilu

  • Avatar kimito

    kimito

    Broj poruka: 521

    Prijavi adminu

    U 17. sam tjednu.  Mislim da ako ti je tvoj dr. rekao da je sve ok s bebom i da si ti zatvorena..da nemaš razloga za brigu.. Uvijek govore da je opasno ako je sviježa, crvena krv.

  • lusilu

    Broj poruka: 166

    Prijavi adminu

    Ma znam al ipak me prepadne.nije to svaki dan vec tu i tamo ili ujutro ili navecer malo ili ko iscjedak ili nekakva ljuskica….tak da me izludi

    Lusilu

  • Avatar kimito

    kimito

    Broj poruka: 521

    Prijavi adminu

    Da, vjerujem da te izludjuje, pogotovo što ti nitko nije dao objašnjenje.. držim fige da prestane i da stvarno nije ništa nego samo neka zaostala krvna žilica od rastezanja maternice..

  • Avatar Igorovabebica

    Igorovabebica

    Broj poruka: 765

    Prijavi adminu

    Ja sam imala u 8. tjednu trudnoće, ali na ultrazvuku dr. nije ništa našla. Rekla je da je to normalno, a beba mi je zdrava. Sutra idem na double test ultrazvučni i moliti zamjenu od doktorice jer je na godišnjem, da mi izda uputnicu za double test (krvni), jer su mi ga u Vinogradskoj radili u 14. tjednu, a danas sam ušla u 16. Radila sam prerano, jer se mora prije 15. raditi. Kažu da je nalaz super, ali su mi upisali da je nepouzdan pa sada  ne znam hoće li mi doktorica raditi probleme zbog jednog tjedna… Hm… Doktorica je super, ali sestra je koma…

  • Avatar Hubertica

    Hubertica

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Evo mene eksperta sa smeđim iscjetcima… U prvoj trudnoci imala smeđi iscjedak i stalno trčanje doktoru, pa na hitnu i svaki puta sve ok… Zaključak, pucanje kapilarica… Sada druga trudnoca ista prica samo sto su iscjetci jos češći i opet nema konkretnog odgovora jer isto tako nema hematoma, nema cistica, ma nista… i opet izgleda da su kapilare… sad je problem i to sto zivim na otoku u odnosu na prvu trudnocu kad sam zivjela na kopnu ulicu dalje od bolnic, pa bas ni nemam izbor za trcanje kod doktora ali rekli mi ako se beba osjeca ako nije crvena krv da nema straha, ali lako je to reci kad mene sveki puta izbaci iz takta iako je bebuška živahna u buši… a valjda ce sve biti ok… jos moramo izdrzati 14 tjedana a nadam se i da ih vise nece ni biti…

  • lusilu

    Broj poruka: 166

    Prijavi adminu

    Hubertica tak je i meni svaki cas na hitnu vec sam sama sebi bila dosadna…..jucer sam stigla na more i bila danas kod doktorice koja mi tu vodi trudnocu dok sam na moru i rekla mi je da ne panicarim da je sve to normslno samo neke ga trudnice nemaju a neke imaju…al opet mi nije sve u jedno kad ga vidim……rekla mi je da pijem magnezi i ponasam se normalno…..pa ce mo vidjeti….jesi se vec kupala?

    Lusilu

  • Avatar Hubertica

    Hubertica

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Ma vjerujem da ce sve biti ok… Jesam vec sam se kupala, prvi puta u 5.mjesecu… Receno mi je da mogu ako nisam otvorena i ako je sve ok tj nema urinarnih infekcija… Preporuceno mi je da ne ulazim u prehladnu vodu, da probam vise na otvoreno more, u smislu ne nekakvi zaljevici gdje ima puno ljudi jer smo kao osjetljivije pa bi mogle nesto pokupit…

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.