Spontani i trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mikimaus111

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav…nova sam ovdje…zanima me nesto…dakle imala sam spontani prije 3 mj….dobila prvu menstruaciju prosla…dobila drugu i trajala je samo 5 dana inace mi traju po 7-8 dana…i sad sam dobila 3 menst…7 dana prije ocekivane…trebala sam dobit 7.9 no medutim radimo na bebici…cijelo vrijeme razmisljam o tome i nemogu to izbacit iz glave…radila sam bila test u popodnevnim satima prije par dana one trakice i kada smanjim svjetlinu kao da se vidi malo jis jedna crtica al skroz malo…obicno kad trebam dobit boli me sve zivo i uzasno sam zivcana…neznam jeli ipak moguca trudnoca u pitanju ili je samo lažna nada

  • Avatar Visibaba07

    Visibaba07

    Broj poruka: 762

    Prijavi adminu

    Nisam sigurna da sam shvatila pitanje,dobila si menstruaciju a pitaš dali si možda trudna?
    To šta si dobila ranije ovaj put možda nije ništa neobično nakon spontanog se ciklusi znaju poremtit.
    Ako se vidjela crtica prije par dana,možda je biokemijska trudnoća bila..u svakom slučaju ako ne krvariš kao i inače kod menstruacije pričekaj još par dana i napravi ponovno test na prvi jutarnji urin..

    🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.