Spontani pobačaj?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • missy5

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame!
    Imam jako neredovite cikluse + utvrđen PCOS. 2.1. imala rozi iscjedak (implementacijsko krvarenje), 4.1. radila Clear blue digitalni test, plus ko kuca uz navedeno 1-2 tj. Nakon 6 mjeseci pokusavanja, srce ko planeta. Sutradan smedji iscjedak i blagi grcevi. Dva dana nakon ponovno. Cetvrtak vecer opet lagani smedji iscjedak i bolovi, ovaj puta malo jaci. Moja redovita dr propisala Utrogestan 3x2 koje sam stavila odmah tu vecer sva i oko 4 ujutro jos dva. U petak ujutro odem na hitni pregled (jer me bilo strah), doktor izjavi da mi vidi mjehuric koji bi mogao biti gestacijski od 3 mm, al da je to za njega premalo obzirom da bi trebala biti u 6 tj. (27.11. zadnja menga), i da se sto posto radi o biokemijskoj i spontanom, bez objasnjenja, bez icega. Odem doma, od panike opet napravim test, plus je tu. Taj isti dan iscjedak se prestao pojavljivati, danas iscjetku ni traga. Koje je vase misljenje? Osobito u vidu velicine GM-a? Je li tko imao slicno iskustvo! U ponedjeljak vadim betu… Bojim se, drzite fige!

  • Deleted user

    Broj poruka: 138

    Prijavi adminu

    S obzirom na neredovite cikluse i pcos moguce je da ti je ovulacija bila nesto kasnija i da je trudnoca manja nego sto bi trebala biti po zadnjoj menstruaciji. Ako ne prokvaris jako, ja bi na tvom mjestu ponovila UZV kroz tjedan dana jer nije dobro ni stalno cackat dole. Sada mozes samo mirovati sto vise mozes, ako prokrvaris jako onda je biokemijska, ako ne prokrvaris, moguce da je trudnoca opstala al je manja u odnosu na zadnju mengu 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.