Sport za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Boookic…
    Zainteresirana sam da upisem dijete na neku aktivnost, na neki sport.. Njoj je godina dana, pa me zanima sta preporucate? Sta se pokazalo kao najbolje? Sta sve ima u ponudi? 

    Hvalaa😃😃

    Boookic…
    Zainteresirana sam da upisem dijete na neku aktivnost, na neki sport.. Njoj je godina dana, pa me zanima sta preporucate? Sta se pokazalo kao najbolje? Sta sve ima u ponudi?

    Hvalaa

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga Minnie,

    Na Klokanici smo objavili nekoliko članaka o aktivnostima za manju djecu pa vam možda mogu pomoći prilikom odabira sporta za vaše dijete.

    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/zabavne-vjezbe-za-djecu-do-tri-godine-1133 [klokanica.24sata.hr]

    https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/mame-i-bebe-zajedno-na-treningu-691 [klokanica.24sata.hr]

    Vaša Klokanica

  • Avatar beag

    beag

    Broj poruka: 988

    Prijavi adminu

    Upravo tražim postoji li slična tema na forumu pa da ne otvaram novu na temi bebe postavit ću pitanje ovdje. 
    Zanima me je li netko zainteresiran za fitness odnosno vježbe za mame i bebe u Sesvetama? Naime postoji centar za fizikalnu terapiju koji održava i vježbe za bebe i mame, ali trenutno nema polaznika, osim mene  pa bi bilo odlično ako je još netko zainteresiran, a možda ni ne zna da postoji tako nešto u ovom kvartu da se javi ovdje za info i pridruži na vježbama. Meni su te vježbe super zbog mene same i bebe, ali bih voljela i da je beba okružena društvom jer i to je jedna od svrha odlaska na takav način vježbanja.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.