Stalno provjeravate diše li beba?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Provjeravanje da li beba diše nije samo kod novopečenih majki ,mislim da i mame koje su i drugi put ili veše isto reagiraju kao i s prvim djetetom.Ja primjerice sam rodila četiri puta i svaki pu isti srahovi a najviše kad spava da li diše.Noću sam znala pipati im nosić i ručice pa kad su se pomaknuli DOBRO JE.

  • Avatar Tarashova

    Tarashova

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Apsolutno potpisujem gornji komentar - jednak (ako ne i veći) strah osjećam nakon rođenja svog drugog djeteta. Iskreno, nemogu se sjetiti kako i kada je prestalo s prvim ali sada je uz provjeravane disanja, higijene, temperature itd. tu i strah za vlastito zdravlje. Čitala sam da to nije neuobičajeno stanje nakon drugog poroda, da se tada majke više brinu što bi bilo s djecom kada bi im se nešto dogodilo… I tu počinju razno razni scenariji . Teško se osloboditi takvih razmišljanja, pa vjerujem da takvu dugotrajno stanje može dovesti psiholoških poremećaja. A iščitavanje raznoraznih članaka o zdravlju tj. bolestima može stvar učiniti još i gorom.
    Ipak, nekako vjeujem da će s vremenom i ti strahovi i pretjerana briga popustiti  s djecom treba uživati <3

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.