Seks u trudnoći: Je li siguran i do kojeg mjeseca trudnoće se smije imati odnose?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • japa

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Evo nedavno sam imao priliku pa mogu iskustva rec da se zelja za seksom kod zena smanji na nulu doslovno ali svakao preporucam da vi muski ne apstinirate od seksa ako vam to zena dopusta . 

    Velika je prednost i uzitak ne koristit kondome tjekom tih 9 mjeseci jer se nista vise ne moze dogodit. Kad trbuh postane velik malo je neugodno ako razmisljate o tomu da je dijete unutra ali necete nista pogodit dijete je dosta daleko i zasticeno .
    Mozda prvi mjesec dva bude jos imala zelju za seksom ali poslije to pada drasticno sto je razumljivo ali ako vam zeli ugodit sigurno ce vam dozvolit malo keksa.

    Mi smo prestali jedno dva-tri tjedna pred porod jer je i nezgodno malo. Svi lijecnici preporucaju seks sad mi smo eto poslusali savjete al nije bas pomoglo porodu jer u nasem slucaju je morao bit carski rez usprkos redovnom servisu vaginalnih misica 😁.

    Tema je o seksu pa vas molim da se ne nadjete uvrjedjeni mojim komentarom. Hvala

  • japa

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    I obavezno se operite sapunom PRIJE seksa jer valjda vam je jasno da nezelite da zena dobije infekciju dole sto moze bit loše za dijete. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.