Trudna sam s blizancima, a jedan plod se ne razvija

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mirelica123

    Mirelica123

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav u 7 nedelji sam gdje sam imala blizanacku trudnoću a jedan plod nije opstao te mi ljekar rekao 50 posto da opstane i drugi..jer jos uvijek nema otkucaja srca.hvala…

  • Ginekolog

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Moguće je da se kod jednog ploda još ne vide otkucaji jer ne sazrijevaju oba ploda istom brzinom. Svakako bi bilo preporučljivo napraviti ponovni ultrazvuk za tjedan dana. Ukoliko jedan plod nije preživio, preživljavanje drugog ploda ovisi o više faktora, npr. korionitetu (radi li se o monokorionatima ili bikorionatima), mjestu implantacije, mogućim anomalijama uterusa itd. Plodovi koji propadnu u početku trudnoće često imaju teške abnormalnosti koje su nespojive sa životom.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.