Trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pepy1

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima. 
    Zadnja menstruacija bila je 21.12.2020., trajala je cca.7 dana..(ciklusi vecinom 31 dan)
    Međutim kasni mi već 10 dana.. nakon 3-4 dana kasnjenja pocela sam osjecati cudne simptome, peckanje u grudima, umor, nadutost, bol u donjem djelu leda, neka cudna glavobolja samo u predjelu cela,mucnine, temp.se krece od 36,9-37,2, da napomenem prije nego sam trebala dobiti menstruaciju cca.3 dana sam imala bijeli iscjedak, koji je jos uvijek prisutan.. nakon 7 dana kasnjenja napravila sam clearblue test koji je bio negativan.. dali je prerano napravljen test? Menstruacija i dalje kasni, niti nemam nikakve simptome da bi mogla doci.. Dali je koja od vas imala takvo iskustvo?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.