Trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dada996

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav zene imam jedno pitanje koje me muci danima evo. Naime zanima me menstruaciju sam dobila 4-og a trebala sam dobiti 5-og medjutim prvi dan mi je bilo ruzicaste boje ,s tim da mi je sutredan bilo crvenkasto i to mi je trajalo 2 dana medjutim treci dan mi je se pojavilo smedji iscjedak. Posle toga sam imala glavobolje i lagane bolove u donjem dijelu stomaka i u krstima. Medjutim uradila sam test odma sutredan nakon sto sam vidjela smedji iscjedak i test je bio negativan pa me zanima da nije mozda prerano uradjen. Hvala svima koji podjele svoje misljenje mnogo ce mi znaciti.

  • Avatar SAYURI

    SAYURI

    Broj poruka: 1387

    Prijavi adminu

    Nije prerano, nisi trudna ako je negativan…

    👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021
    [lilypie.com]

  • Kika21

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav žene 
    Ovako planiramo drugu bebu, pokušavamo samo za plodne dane, menstruacije su mi redovite sve kako treba, 3 dana pred M napravim test koji je pozitivan vidi se crta odmah u roku od 2 min ali je puno slabija , napravila sam ih još 5 kroz par dana svi su pokazali crtu istu takvu slabiju ali vidljiva, dan poslje očekivane M, stigla menstruacija, grči me u trbuhu i normalno krvarim samo je boja puno svijetljija. 
    I sad je moje pitanje što se tu dogodilo?!?
    Jel moguće bit trudan i imat M?!?
    Cure pomoć! Slična iskustva?!?! 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.