Trudnoca i svi simptopi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sky12

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame i buduce mame ovako imam jedno pitanje i molim za pomoc..naime otisla sam van drzave i trenutno nemogu u ginekologa..moja situacija je ovakva…zadnja m je bila 24.9-28 ciklusi od 28-30 dana imala sam spolne odnose s muzem za vrijeme ovulacije no metodom prekinutog snosaja par puta za redom mene muci sta po prvi puta nakon ovulacije mozda 3 dana do danas imam bolove u maternici i janicima onako kao da ce doc m ali puno blaza grudi su mi bolne uzasno kao i pred m ali imam i blago povisenu temperaturu m bi trebala dobit za 2 dana jucer sam pop pravila test i bio je N neznam dal je rano jos za test pa da ga ponovim no ako nije u pitanju T neznam zasto me ima 10 dana boli (e da i sojecam se umorno i lagano su me leda pocela bolit danas, razdrazljiva sam ali kao i kad sam u pms) ima li koja dobra dusa da je bila u slicnoj ili istoj situcaji da mi pomogne ….hvala ❤

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.