Trudnoća sa 40g da ili ne?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zorana2

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Zašto doktori ne preporučuju trudnoću u četrdesetima ja imam dvoje zdrave djece doduše i jedan spontani ali ne vidim razlog zašto nebi mogla imati još jedno djete. Zanima me vaše mišljenje i vaša iskustava.😘😘😘😘

    Zorana

  • ANYMANY

    Broj poruka: 390

    Prijavi adminu

    Koliko sam shvatila prema mišljenju doktora, što je žena starija sve je veća mogućnost da će trudnoća biti teža, a i navodno su veće vjerovatnosti da beba ima nekih poteškoća.
    Naravno - to je samo medicinski. Osobno nisam čula nikoga da je u tim godinama rodio bebu sa ikakvim problemima.

    Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

  • Zorana2

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Pozdrav Anymany slažem se s vama ali doktori to tumače tako da je žena prestara da rodi sa 40g i meni moja doktorica stalno napominje koliko mi je godina i neka razmislim već me to počinje živcirati njihov stav i mišljenje.

    Zorana

  • Avatar larimara

    larimara

    Broj poruka: 286

    Prijavi adminu

    Pozdrav curama na ovoj temi!
    Ne prihvacam da je netko star sa 40 zaradanje! Obadvoje sam rodila sa 40+. Odbila sam sve preporucene pretrage od amniocenteze do kojekakvih probira. Dapace,radanje iza 40 bez intervencija je i zdravo! 

  • ANYMANY

    Broj poruka: 390

    Prijavi adminu

    Moja tetka je rodila sa 41 godinu, doduše oni žive u Austriji, i nikada nije spomenula da se itko od doktora čudio njezinim godinama. Više su se čudile znatiželjne babe i zapitkivale i sl.
    Mislim da sa 40 godina nikako nisi star za imati dijete, baš naprotiv, ja se držim one “stariji iskusniji”.
    Ako ste vi spremni, ako je to vaša želja, onda znate što vam je činiti.
    To ima samo kod nas valjda. Meni je osobno 30 godina, i moj ginekolog mi je rekao “da mi je zadnji voz ako mislim rađati još”. Znači da njima sve iza 30 je kasno već. Šipak im!

    Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

  • Avatar larimara

    larimara

    Broj poruka: 286

    Prijavi adminu

    E pa vidis moj rodak je ginekolog u Francuskoj i on meni kaze da bez straha rodim jos koje;)))) da do 45 moze bez problema. Prica kako ima dosta pacijentica 43-45 i da to tamo nije nikakvo cudo. Meni je ovo dvoje dosta,hvala ne bih vise.
    Mene je s 35 pocela hvatat panika jer su mi druge zivotne okolnosti bile prepreka pa nisam imala djece. Da sam onda znala da cu sa 40+ tako lako i brzo ostat trudna,jos bi bila i opustenija.

  • beba41

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Poz nova sam ovde, imam 41 god, 2 djece od 22 i 19, sad zelim jos jedno. Ciklus redovan. 4 mjeseca pokusavamo ali bez uspjeha, ginekolog kaze sve uredu.pratim plodne  dane ovulaciju, i nista. Ima li neko iskustva koju se presle 40 e, hvala

  • Bbebach

    Broj poruka: 136

    Prijavi adminu

    beba41

    Poz nova sam ovde, imam 41 god, 2 djece od 22 i 19, sad zelim jos jedno. Ciklus redovan. 4 mjeseca pokusavamo ali bez uspjeha, ginekolog kaze sve uredu.pratim plodne dane ovulaciju, i nista. Ima li neko iskustva koju se presle 40 e, hvala


    Jutro beba41! Sada sam vidjela ovaj post! Ja sam ti takođe podrška u tvojoj želji! Netko ne planira pa se eto ‘zalomi’ , a mi koji bi htjeli-nede… Opušteno i samo se prepustiti bez razmišljanja, pa kako bude…to je moj savjet,a  ti najbolje znaš za sebe. Ja imam dosta poznanica, ali i primjera u obitelji koji su dokaz da je moguće! Pozitiva

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.